Uitlekken interesse Groningen zet Fledderus voor het blok

21 februari 2019, 08:41

Mark-Jan Fledderus baalt dat naar buiten is gekomen dat hij in beeld is om de nieuwe technisch directeur van FC Groningen te komen. Het Dagblad van het Noorden meldde dinsdag dat de huidige technisch manager van Heracles Almelo de opvolger van Ron Jans wordt. Zover is het nog niet, maar de berichtgeving zet Fledderus wel voor het blok.

Het personeel van Heracles was op de hoogte van de gesprekken die Fledderus met Groningen voerde, maar verder niemand. "Ik had hier wel wat uit te leggen. Heel vervelend", aldus de oud-middenvelder. "Het wordt er nu niet makkelijker op", geeft hij toe in gesprek met Tubantia. "Ik kan er niet meer in stilte over nadenken, door dit nieuws is er veel onrust ontstaan bij beide clubs. Ik word nu gedwongen snel met een antwoord te komen, maar de ­focus ligt nu eerst op de wedstrijd van vrijdag tegen VVV. Na een weekend van bezinning zal ik laten weten wat mijn beslissing is geworden."

Fledderus is nog geen jaar werkzaam als technisch manager van Heracles. "Ik heb hier bij Heracles de kans gekregen en heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben nog maar kort werkzaam in deze functie, maar wel lang bij ­Heracles", zegt Fledderus, die in totaal 7,5 jaar heeft gewerkt voor Heracles. Kiest hij voor Groningen, dan zal hij snel uit Almelo vertrekken. "In dat geval is het niet handig om daar met het oog op de selectie van volgend seizoen pas in de zomer te beginnen. En is het ook raar om me bezig te houden met de selectie van Heracles."

Lees ook"Dat FC Groningen risico neemt met Fledderus lijkt me duidelijk"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen