Keizer: "Het wordt moeilijk, maar we willen door in Europa League"

20 februari 2019, 19:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcel Keizer werkt aan een nieuwe speelwijze bij Sporting Sporting. In de gewonnen competitietopper tegen Sporting Braga wierp dat zijn vruchten af, lukt dat donderdag ook in de Europa League tegen Villarreal? "Ik heb de tactiek in het hoofd, maar kan het niet vertellen", aldus Keizer, die met Sporting die in Spanje een 0-1 nederlaag moet wegpoetsen.

"De eerste wedstrijd liep uit op een teleurstelling, we weten wat we nu moeten doen. We zijn begonnen met het trainen van een nieuw speltype, met andere routines", zei Keizer woensdag op de persconferentie. De nederlaag tegen Villarreal was een pijnlijke, omdat de club degradatiekandidaat is in Spanje. Toch bleek Villarreal een ploeg om rekening mee te houden, ondervond ook Sevilla in La Liga. De Andalusiërs verloren zondag met 3-0 van El Submarino Amarillo.

Keizer: "We hebben respect voor Villarreal, zij deden het vorige week goed en ook tegen Sevilla. Het spel van Sevilla is georganiseerd. Het wordt moeilijk, we zullen in ieder geval moeten scoren. Voor ons is dit zeer belangrijk, want we willen een ronde verder in de Europa League."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen