Ajax: "KNVB heeft zich achter Aboutaleb verscholen"

20 februari 2019, 16:58

Ajax overweegt een rechtszaak tegen de KNVB. Reden is het verbod op uitsupporters bij de Klassieker in de halve finale van de KNVB Beker. Ajax tekende eerder tevergeefs bezwaar aan bij de bond. "De KNVB heeft het bezwaar van Ajax terzijde geschoven en zich achter de burgemeester van Rotterdam verscholen", aldus een Ajax-woordvoerder.

"Deze eist een 'gezamenlijk plan'. Doordat Feyenoord niet aan dat plan meewerkt en de KNVB die impasse niet doorbreekt, moet Ajax zonder haar supporters in Rotterdam spelen", vervolgt de zegsman tegen AT5. "Dat Ajax geen kaarten van Feyenoord krijgt, is extra prangend omdat bij de bekerwedstrijd Feyenoord al een thuisvoordeel heeft doordat het om slechts één wedstrijd gaat."

Kortom: Feyenoord, burgemeester Ahmed Aboutaleb en de KNVB willen niet meewerken aan uitsupporters in De Kuip. Daarom denkt Ajax na over een rechtszaak. "Wij gaan nu eerst met het bestuur betaald voetbal verder om de tafel om de beslissing te betwisten en te kijken hoe dit in de toekomst beter kan. Afhankelijk van de uitkomst van dat overleg, zullen we zien of we nog naar de rechter gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen