Sarri mist Kepa tegen Malmö en mogelijk in de League Cup-finale

20 februari 2019, 15:04

Chelsea-manager Maurizio Sarri heeft in aanloop naar de return tegen Malmö nog een tegenvaller gekregen. De oefenmeester die al zo onder druk staat, moet in eigen huis keeper Kepa Arrizabalaga missen vanwege een hamstringblessure. Vervelender is dat ook de League Cup-finale tegen Manchester City op de tocht staat voor de goalie.

Dat vertelde de Italiaan tijdens de persconferentie. De return met Malmö mag na de 1-2 zege in Zweden in principe geen problemen meer geven, maar het de finale van zondag tegen City is een groter probleem. "We hopen dat hij dan weer inzetbaar is. Maar op dit moment weet ik dat niet zeker, hij kampt met hamstringproblemen." Willy Caballero is de back-up van Sarri.

In de return tegen Malmö ontbreken ook Pedro en Davide Zappacosta, beide met griepverschijnselen. Ondanks de goede uitgangspositie rekent Sarri niet op een makkelijke avond. "Ze hebben een fysiek sterke ploeg en hebben zich eerder goed getoond in Istanbul tegen Besiktas. We moeten voorzichtig zijn", aldus de Italiaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen