Internazionale komt met statement: géén knieblessure bij Icardi

20 februari 2019, 14:41

Een opvallend statement van Internazionale: de club heeft naar buiten gebracht dat Mauro Icardi géén knieblessure heeft. Uit de medische test die de Italiaanse club deed bij de spits, blijkt dat de staat van de knie hetzelfde is als voorafgaand aan het seizoen. Daarmee komt er een volgend hoofdstuk aan de rel rondom de spits, die momenteel in volle gang is.

Samen met zijn vrouw Nanda - die tegens zijn zaakwaarnemer is - heeft hij toch al een bijzondere historie bij de club, maar sinds zijn aanvoerdersband is afgenomen bij Internationale zat hij niet meer bij de wedstrijdselectie. Tegen Rapid Wien weigerde de aanvaller in actie te komen, vervolgens werd voor het duel in de Serie A gecommuniceerd dat hij een knieblessure zou hebben.

Inmiddels is die kwetsuur dan weer over, want uit de scans blijkt dat er niks mis is met de knie. De Argentijn ontbreekt in de return ook nog tegen Rapid Wien, maar zal in principe daarom komend weekend in de Serie A weer inzetbaar moeten zijn voor Internazionale. Of dat ook daadwerkelijk gebeurt, is zeer onzeker.

Lees ook: Supporters Internazionale geloven weinig van 'knieblessure' Icardi

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen