Van Nieff genoot van bijzondere beloftenderby: "Fantastisch"

20 februari 2019, 12:37

FC Twente degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie en daarmee verdween ook de derby met Heracles Almelo voor minimaal een seizoen van het hoogste niveau. Daardoor werd er tijdens de beloftenderby tussen beide teams dinsdag uitgepakt door de fans uit Enschede, die meereisden naar Almelo. "Ik heb echt genoten, ik heb het nog nooit meegemaakt dat er een buscombi was voor een wedstrijd van het tweede en ik heb toch behoorlijk vaak gespeeld in tweede teams", aldus Yoëll van Nieff.

Dat vertelde hij tegenover TC/Tubantia over het duel dat gelijk eindigde (1-1). "Ik ben een liefhebber, ook een wedstrijd op maandagavond vind ik leuk om te spelen, maar dit was bijzonder. Het was beladen, fantastisch", aldus de Heraclied, die zag dat Godfried Roemeratoe rood kreeg door zijn toedoen. "Ik geef toe dat ik er een beetje naar op zoek was. Het is een derby, daar komt net iets meer irritatie bij kijken, dat hoort erbij. Daar moet een tegenstander ook tegen kunnen."

Het zorgde er uiteindelijk niet voor dat Heracles de beloftenderby won. "Voor rust kregen we een paar grote kansen, maar die benutten we niet, dat is zuur", aldus Van Nieff. "Het is zuur dat we gelijkspelen, ook voor de supporters die allemaal zijn gekomen op dinsdagmiddag. Dit voelt als een nederlaag, daar ben ik wel gefrustreerd over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen