Van Dijk verwacht twee prachtduels tussen Liverpool en Bayern

19 februari 2019, 16:35

Tot teleurstelling van Liverpool en Virgil van Dijk kan de Nederlandse verdediger vanavond (dinsdag) niet in actie komen tegen Bayern München. Hij is geschorst voor de ontmoeting op Anfield en hoopt dat zijn ploeggenoten een goed resultaat behalen.

"Bayern heeft een geweldige selectie met goede spelers. Het is een prachtige club en een mooie tegenstander, dus het beloven vrije duels te worden", zegt hij op de website van de UEFA. "Bayern heeft in elke linie kwaliteit, maar voorin nog iets meer. Dat zie je bij alle topclubs. We hebben respect voor ze, maar willen door. We moeten genieten van de twee wedstrijden, maar het belangrijkste is om de volgende ronde te bereiken."

Omdat Van Dijk vanavond niet kan spelen, kijkt hij altijd vooruit naar de return op woensdag 13 maart in Duitsland. "Ik heb zin in die wedstrijd. Ik heb nog nooit in de Allianz Arena gespeeld, dus voor mij wordt het een nieuwe ervaring. Ik houd van die nieuwe dingen en heb er zin in. Wij hebben ook een prachtig stadion, dus daar moeten zij ook op voorbereid zijn. Ik ben benieuwd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen