Bouckaert gaat Van Veldhoven ondersteunen bij Roda JC

19 februari 2019, 15:19

Een interne wijziging bij Roda JC. De club heeft dinsdag Karel Bouckaert toegevoegd aan de directie, zo melden de Limburgers. De voormalig VDL-Nedcar-topman gaat Harm van Veldhoven ondersteunen bij zijn werkzaamheden. Van Veldhoven is de technisch en algemeen directeur van de club.

Die stap heeft Roda genomen op voorspraak van grootaandeelhouder Frits Schrouff. Bouckaert zal zich voornamelijk gaan bemoeien met het sluitend maken van de begroting. Ook richt hij zich op het helpen bij de processen richting het nieuwe seizoen. Van Veldhoven blijft technisch en algemeen directeur totdat er een nieuwe algemeen directeur is gevonden.

Van Veldhoven is blij dat hij de helpende hand krijgt toegereikt. "Ik ben blij dat iemand met dergelijke competenties zich heeft verbonden aan de organisatie", zegt hij op de clubwebsite. "Karel Bouckaert heeft in zijn rol in de Stichting Samen Roda JC laten zien dat hij beschikt over de juiste drive en competenties om de club toekomstbestendig te maken. De clubliefde zit diep bij hem."

Van Veldhoven hoopt desondanks dat er snel een algemeen directeur gevonden wordt. "We zoeken naar een kandidaat met de juiste professionele kwaliteiten, maar die ook commitment toont met de club en hart heeft voor de zaak. Iemand die voortborduurt op de rijke geschiedenis van Roda en tegelijkertijd een visie heeft die de club in de toekomst écht vooruithelpt. We zijn blij dat Karel Bouckaert de komende tijd de club financieel en organisatorisch klaarstoomt voor het aankomende seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen