'Ajax gaat in beroep en wil met fans naar Kuip kunnen'

19 februari 2019, 11:39   Bijgewerkt: 19 februari 2019, 12:40

Ajax laat het er niet bij zitten en wil dolgraag kaarten krijgen voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de KNVB Beker. De KNVB besloot om geen kaarten beschikbaar te stellen voor het uitvak bij de halve finale, maar Ajax gaat in beroep tegen dit besluit. Dat meldt de supportersvereniging van Ajax via de eigen kanalen.

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, liet onlangs weten dat fans van Ajax bij een eventuele bekerfinale welkom waren geweest in De Kuip. Voor de KNVB is het geen optie om kaarten te geven aan Ajax en dat is dan ook niet gebeurd voor het duel van woensdag 27 februari. De AFCA Supportersclub en de Supportersvereniging Ajax vinden dat de KNVB meer moeite had moeten doen om kaarten te geven aan Ajax. De KNVB is verplicht om met beide clubs in gesprek te gaan over de tickets, maar dat is in dit geval niet gebeurd. Dat meldt Ajax Life. De supportersverenigingen van Ajax vinden dan ook dat de bond te weinig moeite heeft gedaan.

Het zal niet meer mogelijk zijn om kaarten te krijgen voor de halve finale die aanstaande is, maar met het beroep willen de Ajax-partijen wel zorgen dat er volgend jaar weer uitfans bij de Klassieker mogen zijn. Dit gebeurt al jaren niet meer.

Lees ook: Blom leidt Klassieker in halve finale van bekertoernooi

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen