Solskjaer lovend over winst United: "Fantastisch"

19 februari 2019, 10:50   Bijgewerkt: 19 februari 2019, 10:56

Manchester United heeft zich snel hersteld van de 0-2 nederlaag tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Maandag werd het FA Cup-duel met Chelsea met 0-2 gewonnen. Trainer Ole Gunnar Solskjaer is lovend over zijn ploeg.

De Noor zag dat United de bovenhand voerde op Stamford Bridge. "Het was een fantastisch optreden", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "We hebben van Ander Herrera en Paul Pogba gevraagd om wat hoger op het veld te spelen zodat ze vaker in het strafschopgebied zouden komen." Die tactiek pakte goed uit, aangezien zowel Herrera als Pogba voor rust tot scoren kwam.

"Na de pauze hebben we goed verdedigd en dat was fantastisch op te zien. Verdedigend waren we absoluut perfect", vindt de trainer. "Ik ben blij dat we na het verlies tegen PSG deze reactie hebben laten zien. We kregen wat kritiek vanwege die wedstrijd, maar hebben een goed antwoord gegeven."

United stoot vanwege de winst door naar de zesde ronde van de FA Cup waarin Wolverhampton Wanderers de tegenstander is. De ploeg van Solskjaer kan komend weekend weer aan de bak, aangezien Liverpool de tegenstander is in de Premier League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen