Westerhof adviseert gesprek met Lozano: "Doet vaak wonderen"

19 februari 2019, 07:39

Hans Westerhof adviseert om tafel te gaan met Hirving Lozano, die in een vormdip verkeert. Mark van Bommel wisselde de Mexicaan zaterdag tegen sc Heerenveen al in de rust. "Een gesprekje doet vaak wonderen", zegt Westerhof, die Lozano kent vanuit hun gezamenlijke Pachuca-tijd.

Westerhof werkte in het verleden als technisch directeur voor de Mexicaanse club. "Ik heb vroeger al vaker met hem doorgenomen dat vorm iets is van golfbewegingen. In Mexico werd hij vaak na een paar goals enorm opgehemeld en zodra het iets minder ging, wilde hij zich soms te graag bewijzen", zegt Westerhof in het Eindhovens Dagblad.

Lozano kreeg na de wedstrijd in Heerenveen kritiek van Mark van Bommel. De trainer van PSV vond dat Chucky zich niet aan de afspraken hield. Volgens Westerhof kan Lozano leren van ploeg- en landgenoot Érick Gutierrez. "Hij kijkt altijd heel realistisch naar zijn eigen carrière en begrijpt ook waarom hij nu niet speelt bij PSV."

Het ED weet dat er deze week een informeel gesprek op de rol staat met Lozano, maar dat daar verder geen zware consequenties aan verbonden zijn. Aanstaande zondag tegen Feyenoord mag hij zich opnieuw bewijzen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen