Borussia Dortmund morst weer en ziet Bayern naderen

18 februari 2019, 22:39

Borussia Dortmund is het even helemaal kwijt. Het team van trainer Lucien Favre leidt nog altijd de dans in de Bundesliga, maar is een groot deel van de voorsprong op Bayern München kwijtgeraakt. Op bezoek bij FC Nürnberg ging het maandagavond voor de derde keer op rij mis voor Dortmund, dat niet verder kwam dan een bloedeloze remise (0-0).

Februari is de maand waarin Dortmund alles dreigt te vergooien. In de competitie loopt het niet zoals het moet, in de DFB-Pokal werd de Duitse topclub uitgeschakeld door Werder Bremen en de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur (3-0) is dramatisch verlopen. Maandag werd ook de vijfde wedstrijd van de maand niet winnend afgesloten.

Dortmund had in Nürnberg wel het betere van het spel, maar slaagde er niet in om doelman Christian Mathenia te passeren. Het enige positieve aan het gelijkspel is dat Die Borussen er na zes wedstrijden weer een keer in zijn geslaagd de nul te houden. Door de remises is Bayern München de koploper tot drie punten genaderd. Dortmund staat daarnaast voor zware wedstrijd: zondag komt het Bayer Leverkusen van Peter Bosz - dat wél in vorm is - op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen