Bayern waarschijnlijk met snel herstelde Coman tegen Liverpool

Bayern waarschijnlijk met snel herstelde Coman tegen Liverpool

18 februari 2019 – Bayern München heeft goede hoop dat Kingsley Coman dinsdagavond kan meespelen tegen Liverpool. De 22-jarige Fransman viel afgelopen vrijdag op bezoek bij FC Augsburg (2-3) geblesseerd uit, waarna gevreesd werd voor een ernstige blessure. Die vrees bleek wat voorbarig te zijn.In aanloop naar de wedstrijd op Anfield heeft trainer Niko Kovac op de persconferentie nogmaals benadrukt dat hij verwacht dat Coman inzetbaar zal zijn. "Het gaat met het uur beter, maar Kingsley moet wel helemaal pijnvrij zijn. We zijn optimistisch dat het medische team hem voor morgen klaarstoomt", aldus de Bayern-trainer.

Coman is een belangrijke schakel in het team van de Duitse equipe - zeker nu Arjen Robben uit de roulatie is. De Franse aanvaller had afgelopen vrijdag tegen Augsburg met twee doelpunten en een assist nog een enorme bijdrage aan de zege van Der Rekordmeister. Door een enkelblessure miste de vleugelaanvaller een groot deel van de eerste seizoenshelft.

In Liverpool hoopt Bayern dinsdag een eerste stap richting de kwartfinale van de Champions League. Dat het een lastig karwei gaat worden om de laatste acht te bereiken, realiseert Kovac zich. "Liverpool heeft een topteam, maar wij ook. Zij zullen ook respect voor ons hebben. Ons doel is om door te stoten naar de volgende ronde. Als zij 140 procent geven, zullen wij 150 procent moeten geven. Het zal een echte kraker worden", zegt de coach.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019