De Graafschap slaat toe en haalt 'buitenkansje' Bahoui binnen

18 februari 2019, 16:54   Bijgewerkt: 18 februari 2019, 19:12

De Graafschap heeft zich onverwachts nog versterkt op de transfermarkt: Nabil Bahoui tekent een contract tot het einde van dit seizoen met de optie voor nóg een extra jaar. De buitenspeler is een achtvoudig international van Zweden, waarvoor hij in 2015 de laatste interland maakte. Omdat hij geen club meer had, mag hij ondanks het verstrijken van de transfermarkt nog aan de selectie worden toegevoegd.

"Met Nabil halen wij een buitenkansje in huis. Wij wisten dat zijn contract in Zwitserland op 1 februari is ontbonden en hebben direct gereageerd", legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit op de clubsite. "Hij heeft ruime internationale ervaring, is fysiek sterk en ziet het spel goed. Een speler die niet alleen kan scoren, maar ook de nodige assists geeft."

Eerder kwam Bahoui uit voor onder andere AIK Solna, Al Ahli, Hamburger SV en het Zwitserse Grasshopper Club Zurich. In zijn loopbaan speelde hij 214 officiële duels, waarin hij met 59 doelpunten en 37 assists uitstekende statistieken kan overleggen. 

Het is zeker niet de eerste transfer van deze winter bij De Superboeren: onder andere Charlison Benschop, Azor Matusiwa, Ruben Ligeon en Nigel Bertrams werden naar Doetinchem gehaald. Daar tegenover staat het vertrek van Mo Hamdaoui (FC Twente), Jordy Thomassen (Adelaide United), Myenty Abena (Spartak Trnava) en Agil Etemadi (Almere City FC).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen