"Afnemen aanvoerdersband is voor Icardi alsof je been amputeert"

18 februari 2019, 09:36   Bijgewerkt: 18 februari 2019, 09:48

De emoties bij Mauro Icardi's zaakwaarnemer én vrouw zijn opgelopen. Terwijl Wanda Nara op de Italiaanse tv sprak over de afgenomen aanvoerdersband van haar man bij Internazionale, raakte ze in tranen. "Sommigen hechten weinig waarde aan de aanvoerdersband, maar voor Mauro is het alsof je zijn been amputeert", zegt Nara.

"Hij draagt het shirt met zoveel trots. Als in het verleden een keuze moest worden gemaakt tussen geld en liefde voor het shirt, kreeg het shirt altijd de voorkeur", zegt Nara in het tv-programma Tiki Taka. Het besluit kwam als donderslag bij heldere hemel. "Ik had helemaal geen signalen. Ik sta altijd in contact met Internazionale, ze staan onder de sneltoets. Maar ik vernam het via Twitter. Onlangs sprak ik nog drie uur met hoge mensen binnen de club, maar ze vertelden mij er niets over."

Alle heisa rondom Icardi heeft te maken met diens contract, die de spits maar niet wil verlengen. Door de recente ontwikkelingen zijn de spanningen verder toegenomen. Zaterdag kreeg Nara een steen naar haar auto gegooid, terwijl ze haar kinderen bij zich had. "Gelukkig is dit gebeurd op een plek met camera's. Ik was in shock en zocht contact met Inter. Vijf minuten later belde Giuseppe Marotta (algemeen directeur, red.). Het werkte geruststellend."

Icardi en Nara kregen ook een belletje van oud-voorzitter Massimo Moratti. Toen Nara hierover sprak, raakte ze in tranen. "Hij was erg aardig, ik wil hem bedanken. Mauro is zo overstuur. Als hij van streek is, probeert hij sterk te zijn. Ik vroeg Moratti of hij Mauro alsjeblieft wilde helpen om hem weer te laten voetballen. Dat betekent zoveel voor hem. Het is niet onze bedoeling om Inter te verlaten, helemaal niet..."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen