Reis ziet FC Groningen play-offs om Europees voetbal nog halen

18 februari 2019, 08:47

Even maakte FC Groningen zich zorgen over degradatie, maar inmiddels droomt de club van deelname van de play-offs om Europees voetbal. Ludovit Reis, zondag een van de uitblinkers tegen Feyenoord, denkt dat het mogelijk is. "Jazeker. We hebben toch veel te veel kwaliteiten om in de onderste regionen te staan?", zegt de middenvelder.

"Als je tegen Feyenoord ook weer ziet hoe een Doan speelt, een Sierhuis, een Mahi. Ik kan eigenlijk iedereen wel opnoemen", zegt Reis tegen het Dagblad van het Noorden. "Volgens mij kan je met zo'n selectie het iedere tegenstander moeilijk maken. Dat blijkt ook wel. We hoeven voor niemand onder te doen. We hadden Feyenoord toch in onze broekzak? Ik zie ons zeker de play-offs om Europees voetbal nog halen."

Reis vond het bijzonder om tegen Robin van Persie te spelen. "Ik keek hem even aan voor de wedstrijd en dacht: wow, ja, het is hem wel, het is hem echt. Ik herinner me natuurlijk zijn goals in het Nederlands elftal. En dan sta je ineens tegenover hem. Dat doet me wel wat. Het is zo'n grote naam in het voetbal. Je merkt ook in het veld dat hij nog altijd over enorme kwaliteiten beschikt, hoewel ikzelf ook lekker in mijn kracht kwam tegen hem. Het was toch erg leuk om nog een wedstrijd tegen hem te kunnen spelen."

Lees ook: Reis: talent van Groningen is niet bang voor nieuwe concurrentie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen