Tadic: "Kunstgras echt een schande voor de Eredivisie"

18 februari 2019, 08:37

Dusan Tadic ziet het kunstgras het liefst zo snel mogelijk veranderen. Tot die tijd heeft de Ajacied een tip voor de KNVB. "Laat Nederlandse clubs vlak voor Champions League-duels niet op kunstgras spelen", adviseerde de Serviër.

"We moeten Nederland blijdschap en punten bezorgen", doelt Tadic in De Telegraaf op de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346018/nederland-houdt-elfde-plaats-op-uefa-ranking-vast/,_blank,UEFA-ranking]. "En het maakt dan niet uit of het Ajax, PSV of Feyenoord betreft. Na Heracles-uit, in de aanloop naar Real Madrid-thuis moest ik drie of vier dagen herstellen. Ik voelde mijn rug, nek, bilspieren, bovenbeen, lies, knieën en enkels."

Tadic voelt zich steevast slecht na wedstrijden op kunstgras. "Op gewoon gras kan ik elke dag voetballen en dan is er geen enkel probleem. Ik haat kunstgras echt. Als ik het heel hard moet zeggen: het is echt een schande voor de Eredivisie. We hebben een mooie competitie, in mooie stadions met mooie velden, maar zes ploegen spelen op kunstgras. In mijn ogen is dat echt niet mogelijk. Als je als competitie wilt groeien, moet dit echt veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen