Toornstra concludeert: "Dit was wel echt de slechtste wedstrijd"

18 februari 2019, 07:53

Jens Toornstra uit zijn zorgen over de prestaties van Feyenoord. De Rotterdammers zetten zichzelf voor schut op bezoek bij FC Groningen (1-0). "In de kleedkamer zeiden we het allemaal. Dit was wel echt de slechtste wedstrijd die wij hebben gespeeld dit seizoen", concludeert Toornstra.

"Dat is zorgwekkend. Heel zorgwekkend. We hebben het al zo vaak over de wisselvalligheid gehad, maar vandaag was het ver onder de maat", zegt de middenvelder in het Algemeen Dagblad. "We hebben de hele wedstrijd in de fysieke duels niets in te brengen gehad. In balbezit was het heel slecht. We hebben zoveel ballen ingeleverd. We hebben volgens mij één keer op doel geschoten, dat kan gewoon echt niet."

Toornstra symboliseert de enorme wisselvalligheid van Feyenoord. Hij blonk uit in de 6-2 zege tegen Ajax, maar ging tegen Excelsior en Groningen niet voor niets vroegtijdig naar de kant. "Als komende tegenstanders dit zien, dan gaan ze allemaal volle bak tegen ons. Ik heb mijn best gedaan, maar iedereen heeft onder de maat gespeeld. En ja, ik werd gewisseld, maar ik had ook een stijf bovenbeen. Dat was niet de reden dat ik zo slecht speelde hoor. Het is voor ons ook een raadsel waarom we zo wisselvallig zijn. Tegen Excelsior was het ook niet goed, maar die wedstrijd hoefden we niet te verliezen. Vandaag tegen FC Groningen hebben we niets laten zien."

Lees ook: Van Hanegem: 'Feyenoord in organisatie net zo slap als op veld'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen