Keizer looft spelers Sporting na 'beste wedstrijd van het seizoen'

17 februari 2019, 23:54

Marcel Keizer was zeer content met wat Sporting Portugal zondagavond op de mat bracht tegen Sporting Braga in de Primeira Liga. In een heerlijk duel werd de nummer drie van de competitie naar huis gestuurd met een 3-0 nederlaag, mede dankzij twee treffers van Bas Dost. "We speelden heel erg goed, dit was een van de beste wedstrijden van het seizoen", oordeelde Keizer.

Dat zei hij tegenover SportTV. Na de goede start van zes zeges op rij met 25 doelpunten voor en slechts zes tegen was er een mindere periode onder Keizer. Maar de 3-0 zege was weer zeer overtuigend, vond ook de coach. "De spelers verdienen alle lof. Ze waren geweldig. Donderdagavond hebben we nog in de Europa League gespeeld en nu moesten ze weer aan de bak."

En dus loofde Keizer de instelling bij zijn spelersgroep. "Ze hebben een geweldige mentaliteit, dat hebben ze vandaag laten zien. Het was geweldig werk", loofde de oefenmeester, die zag dat naast Dost ook Bruno Fernandes een van de uitblinkers was. "En we hadden enkele frisse spelers die donderdag niet speelden. Zij waren ook erg goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen