Tevreden Bosz wil nog niet denken aan duel met Dortmund

17 februari 2019, 22:17

Peter Bosz genoot zondagavond van Bayer Leverkusen: de ploeg van de Nederlandse coach speelde enorm dominant en rekende dan ook terecht af met Fortuna Düsseldorf (2-0). En dus was er weinig reden tot klagen bij de coach. "Ik ben heel tevreden. Fortuna speelde heel verdedigend, voor ons moet het een volgende stap in de ontwikkeling zijn om ook dan kansen te creëren." 

Op het clubkanaal vertelt Bosz over de overwinning. "We hebben negentig minuten geconcentreerd gespeeld. Het team leverde uitstekend werk in het drukzetten en we lieten ze niet in de wedstrijd komen", analyseerde de coach. "We speelden tegen een goed georganiseerd team en wisten dat het niet makkelijk werd. We hebben geduld opgebracht."

En dat werd beloond met een 2-0 overwinning. Een smetje op de zege was het uitvallen van Kimo Bellarabii, die uitviel met op het oog een hamstringblessure. Bosz: "Verder weet ik ook nog niets over de ernst van zijn blessure. We moeten maandag afwachten."

Verder werd de coach gevraagd naar het pikante duel met koploper Borussia Dortmund, dat komend weekend op het programma staat in de Bundesliga. Daarover wilde Bosz, die zijn oude werkgever treft, nog niets kwijt. "Voor de media is dat een zeer interessante wedstrijd, maar wij willen ons eerst concentreren op de return tegen Krasnodar in de Europa League." Het uitduel eindigde namelijk onbeslist (0-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen