Villarreal droogt Promes en Sevilla af en waarschuwt Keizer

17 februari 2019, 20:26

Quincy Promes is met Sevilla zondagavond tegen een even harde als onverwachte nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Villarreal werd de nummer vier van de Primera Division kansloos gelaten, dankzij treffers Álvaro González, Karl Toko Ekambi en Alfonso Pedraza. Zodoende profiteert Promes met zijn ploeg niet van het verlies van Real Madrid en is Marcel Keizer dubbel en dwars gewaarschuwd.

Want afgelopen donderdag verloor Sporting Portugal het heenduel met Villarreal in Lissabon (0-1) in de Europa League, wat voor Villarreal de eerste zege in een officieel duel was sinds 13 december (!) tegen Spartak Moskou. Wie had gedacht dat het een bevlieging zou zijn van de nummer achttien in La Liga, komt bedrogen uit.

Zondagavond werd de ploeg van Promes van het kastje naar de muur gestuurd door Villarreal, de ploeg op wie geen pijl te trekken valt. Zo werd er gelijk gespeeld tegen zowel Atlético als ook Real Madrid dit seizoen, met 8-0 gewonnen van UD Almeria in de Copa del Rey, maar verkeert de ploeg wel in absolute degradatienood. In dat kader was de overwinning meer dan welkom voor de thuisploeg.

Keizer heeft donderdag de return in Estadio de la Cerámica, voorheen El Madrigal, en is na de 0-1 nederlaag in Lissabon nogmaals gewaarschuwd. Promes had de strijd om de derde plek nieuw leven in kunnen blazen met Sevilla, maar moet door de nederlaag voorlopig weer naar onderen - Getafe - kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen