Nog altijd Icardi-loos Internazionale dankt Nainggolan na zege

17 februari 2019, 20:10

Internazionale heeft ook de tweede wedstrijd zonder Mauro Icardi gewonnen. Nadat de spits eerder niet meespeelde in het Europa League-duel met Rapid Wien (0-1 winst), keek hij ook zondagavond toe in Giuseppe Meazza waar de thuisploeg de nodige moeite had met Sampdoria. De eveneens veelbesproken Radja Nainggolan zorgde uiteindelijk voor de winnende treffer en de moeizame winst (2-1).

De Belg schoot een klein kwartier voor tijd van buiten het zestienmetergebied hard raak in de korte hoek. Al het spektakel in het duel gebeurde daar vlak voor: Danilo D'Ambrosio had vijf minuten eerder de score geopend, maar zag hoe Manolo Gabbiadini hem direct van repliek diende door gelijk te maken.

Met Stefan de Vrij negentig minuten op het veld was Inter over het duel de betere ploeg, maar de bijzondere afwezigheid van Icardi deed zich wel voelen. Lautaro Martinez bleek overigens wel een prima vervanger, maar uiteindelijk was Nainggolan nodig voor de overwinning. Daardoor staat Inter nog altijd op de derde plaats in de Serie A, met een voorsprong van vier punten op AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen