Poldervaart tevreden met 'super belangrijke' zege op FC Emmen

17 februari 2019, 18:28

Adrie Poldervaart kon na de overwinning op FC Emmen zondagmiddag opgelucht ademhalen. Hoewel zijn ploeg in het tweede bedrijf op achterstand kwam, werd er toch met 2-1 gewonnen. Een cruciale overwinning in de strijd tegen degradatie. "Dit was super belangrijk. Emmen is een directe concurrent, deze is hartstikke fijn."

Dat vertelde hij tegenover RTV Rijnmond. "Daarmee staan we na de winterstop op negen uit vijf", toonde de coach zich tevreden. Ook het spel van Excelsior kon hem wel bekoren. "Over de manier hoe we de goals maken, de kansen die we gecreëerd hebben en het karakter wat we hebben getoond na de 2-1 voorsprong." 

Wel was Poldervaart niet tevreden met de manier waarop de achterstand opgelopen werd, door Michael de Leeuw. "We dekken niet door daar. Een voorzet weer waar we even niet goed staan. Dat geven we wel weg. Dan denk je: 'potverdorie'. Dan ga je wissels voorbereiden, maar maakt Marcus Edwards gelukkig die actie en wordt het 1-1."

En dus kon de coach na het duel uiteindelijk lachen en drie punten bijschrijven, waardoor Excelsior voorlopig weer even weg is van de degradatiestreep. "Het zijn ministapjes. Volgende week kun je weer onder de streep staan en dit blijft tot aan wedstrijd 34 zo staan. Als je aan het einde van het seizoen boven de streep gaat is het goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen