Veltman blij met rentree en hoopt snel op meer minuten bij Ajax

17 februari 2019, 18:21

Joël Veltman hoopt snel meer minuten te kunnen maken in het eerste van Ajax. De verdediger maakte tegen NAC Breda zijn rentree na maandenlange blessureleed en dat voelde meer dan goed. "Die eerste vijftien minuten smaken naar meer, maar ik heb nog wel tijd nodig om weer helemaal honderd procent te worden", houdt hij een slag om de arm.

Veltman had eerder in officieuze duels wel al gespeeld namens de Amsterdammers, maar dit was zijn eerste officiële optreden terug in het eerste. Hij moest er lang op wachten, want duels spelen in Jong Ajax mag hij niet meer spelen. "Hartstikke zonde, die regel moet veranderd worden. Dat je wel minuten mag maken bij jong, desnoods drie wedstrijden. Nu moet ik het doen in het trainingskamp, oefenwedstrijden. Binnenkort staat er weer in op het programma", aldus Veltman op het clubkanaal.

Wel genoot de achterhoedespeler van zijn comeback. "Nu ben ik echt terug, in de Eredivisie zijn echte minuten. Vijftien minuten, een mooi moment om te komen bij 4-0 voor. Maar het pijpje was snel leeg, al is dat vaker zo als invaller." En dus werd het een mooie middag voor Veltman, mede omdat Ajax won. "Of ons dipje van na de winterstop nu over is? Dat moet volgende week blijken bij ADO Den Haag-uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen