Buijs geniet: "Dit is het FC Groningen zoals ik dat graag zie"

17 februari 2019, 18:08

Danny Buijs genoot zondagmiddag met volle teugen van het FC Groningen dat met 1-0 afrekende met Feyenoord in de Eredivisie. De oefenmeester was verheugd en vond de zege meer dan terecht. "Hier zit een ongelofelijk blije en trotse trainer. We hebben met 1-0 gewonnen en dat was dik verdiend." 

Op de clubsite blikte hij terug op de knappe zege. "Ik heb een Groningen gezien zoals ik dat graag zie. Met veel strijd en druk naar voren en dat het publiek erachter probeert te krijgen", aldus de coach. "De wisselwerking was vandaag goed aanwezig en het publiek heeft zelfs na afloop van de wedstrijd kunnen genieten door gezamenlijk het feestje te vieren."

Toch zag hij ook verbeterpunten. "Het enige dat we onszelf kunnen verwijten is dat we er niet één of twee meer scoorden. Het was al met al een dik verdiende overwinning. Wij speelden vanmiddag een prima wedstrijd en Feyenoord had een mindere dag", besefte Buijs.

En dus staan de Groningers opeens in het linkerrijtje, terwijl het na de winterstop nog even onder de streep bivakkeerde. "Als je ziet waar wij vandaan komen. In oktober vielen we nog van Teletekst af en een paar maanden later hebben we alweer volledige aansluiting met de middenmoot", aldus de blije coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen