Ten Hag content: "Winnen en publiek vermaken, dat is gelukt"

17 februari 2019, 15:28

Met tevredenheid kijkt Erik ten Hag terug op de wedstrijd tegen NAC Breda (5-0). De coach zag dat zijn team enigszins langzaam op gang kwam, maar de score na rust flink opschroefde. Hij is blij met de winst.

Het doel van Ajax voor de wedstrijd tegen de hekkensluiter was volgens Ten Hag duidelijk. "We willen winnen en het publiek vermaken. Dat is wel gelukt", zei hij na het duel tegen FOX Sports. "Tegen Real speelden we denk ik onze beste wedstrijd van het seizoen. De eerste twintig minuten tegen NAC waren ook goed, maar als de 1-0 dan uitblijft dan worden we toch weer te gehaast. Ik vond dat we Dolberg nodig hadden."

En dus bracht de coach de Deen er in de pauze in voor Lasse Schöne. "We begonnen met dezelfde opstelling als tegen Real Madrid omdat ik stabiliteit in mijn ploeg wil krijgen." De wissel pakte echter goed uit. In de slotfase kwamen ook Joël Veltman en Jurgen Ekkelenkamp er nog in. "Joël is er lang uit geweest. Hij verdient speeltijd want we hebben hem misschien nog nodig. En Jurgen manifesteert zich ook erg goed. Hij verdiende een keer een kans."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen