Mats en Ralf Seuntjens in discussie na broedertwist

17 februari 2019, 11:58

Mats Seuntjens kwam zaterdag als winnaar uit de strijd in de broedtwist met Ralf. Hij scoorde voor AZ en won met zijn ploeg met 3-0 van VVV-Venlo. Na afloop konden beide aanvallers wel leven met de uitslag.

De broers speelden nu vijf keer tegen elkaar, waarvan Mats er drie won en Ralf twee. "Ik ben er blij mee", zegt Mats tegen RTV NH. "Het werd ook wel tijd, denk ik." Ralf is niet verbaasd over het dat hij nu met 3-2 achterstaat tegen zijn broer. "Dat mag ook wel als je bij AZ speelt. Het is eigenlijk bijzonder dat je er maar één voor staat."

Volgens Ralf was de zege van AZ niet zo makkelijk als het vooraf leek. "De eerste helft was het niet best van AZ. Van ons ook niet hoor, maar je krijgt de eerste twee goals aangeboden. AZ heeft wel verdiend gewonnen hoor, maar dan wel op basis van de tweede helft. Het is niet leuk om te verliezen met 3-0, maar straks is het wel weer gewoon klaar." Doelpuntenmaker Mats heeft het laatste woord. "Hebben ze die fouten zelf gemaakt of hebben wij die afgedwongen? Hij slaat door, maar daar heeft hij wel vaker een handje van haha."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen