Niet Dalmau, maar Kuwas was volgens Wormuth de uitblinker

17 februari 2019, 10:09

Vier goals en een assist zijn voor Adrián Dalmau niet voldoende om door zijn trainer tot matchwinner gebombardeerd te worden. De Spaanse spits van Heracles Almelo maakte er zaterdag vier tegen Fortuna Sittard, maar volgens Frank Wormuth was Brandley Kuwas de grote uitblinker.

Kuwas scoorde niet, maar gaf wel twee assists. "Hij was de man die ons de kansen gaf om te scoren", zegt de Duitse trainer tegen FOX Sports. "Voor mij is hij dus de man van de wedstrijd. Natuurlijk weet ik waar je op doelt, want Dalmau scoort vier keer. Maar ik zie meer dan die goals. Kuwas was heel belangrijk voor ons, hij speelde ongelofelijk. Daarnaast denk ik ook dat Jesper Drost onze beste goal heeft gemaakt. Normaal gesproken scoort hij niet met zijn hoofd, dus dat was dan het beste."

Uiteraard is de trainer blij met de 6-0 overwinning. "Het is een fantastisch resultaat", zegt hij. "Zeker in de tweede helft deden we het goed, over de eerste helft was ik niet tevreden. Offensief was alles voor elkaar, maar defensief gaven we te veel ruimte weg. Dat hebben we aangepast en dat hebben ze goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen