Nachtmerrie voor Fortuna: "Zijn door de ondergrens gezakt"

17 februari 2019, 10:02

Fortuna Sittard en uitwedstrijden, het blijft een slechte combinatie. Eerder dit jaar verloor de promovendus al met 5-1 van De Graafschap en zaterdag ging het ook tegen Heracles Almelo mis: 6-0. René Eijer wil de vele blessures in de defensie niet als oorzaak opvoeren.

Dat laat hij optekenen op de clubwebsite. "Dat we nu veel blessures hebben is geen excuus. Het verschil met de wedstrijd tegen De Graafschap is dat het hele team toen door de ondergrens zakte, maar deze wedstrijd lag het aan de individuele fouten. Voor nu is het belangrijk om de beelden te analyseren en iedereen moet komende week eens goed in de spiegel te kijken", stelt hij.

Ook middenvelder Mark Diemers is teleurgesteld. "We lieten veel te grote gaten ontstaan waardoor we Heracles alle vrijheid gaven. Dalmau had zo slechts één passeerbeweging nodig en kon daarna het hele veld doorlopen. Zoiets mag op dit niveau absoluut niet gebeuren. In de tweede helft zakten we allemaal door de ondergrens. Dat we veel mensen in de verdediging missen maakt het ook allemaal niet makkelijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen