Slutsky en Vitesse houden stand: "Ik word hier nerveus van"

17 februari 2019, 09:24

Wedstrijden gemakkelijk over de streep trekken is dit seizoen geen kwaliteit van Vitesse. De Arnhemmers gaven de laatste weken vaak een voorsprong uit handen in blessuretijd, maar zaterdag hield het team stand tegen Willem II (3-2). Leonid Slutsky is opgelucht.

"De blessuretijd is niks voor ons", stelde de Rus vast in gesprek met De Gelderlander. "Dat hebben we de voorbije weken gezien. Nu was het weer zwaar. Ja, daar word ik wel nerveus van." De zege kwam voor Vitesse op het juiste moment, weet de coach. "De druk op het team en mij was groot na de recente teleurstellingen (drie duels, één punt en telkens goals tegen in de slotminuten, red.). Het was een zware week voor ons allemaal. De groep heeft het goede antwoord gegeven. Het voetbal was niet goed, maar we waren een eenheid en we leverden strijd. Ik heb karakter gezien. Dat is de basis voor succes."

Slutsky gooide de boel in aanloop naar het duel met Willem II enigszins om. "We hebben de boel omgezet met twee spitsen om stabiliteit te krijgen. Ik hoop dat we nu balans krijgen tussen aanval en verdediging. de tegengoals maken het zwaar. We kregen volop kansen. We hadden meer kunnen scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen