Heerenveen treurt na gelijkspel: "Dit is waardeloos"

17 februari 2019, 09:03   Bijgewerkt: 17 februari 2019, 09:08

Als er een ploeg in de Eredivisie wel weer eens een thuiszege kan gebruiken, dan is het sc Heerenveen. De Friezen leken zaterdag lange tijd op weg naar een stunt tegen PSV, maar zagen door een goal van Donyell Malen hun voorsprong kort voor tijd in rook opgaan: 2-2. Jan Olde Riekerink spreekt van een enorme domper.

"Voor de ploeg is dit waardeloos," zegt Olde Riekerink tegen Omrop Fryslan. "Er heerst een grafstemming", aldus de coach van de nummer vijftien van de Eredivisie. "Je staat waar je staat. Daar willen we weg. Deze wedstrijd is een uitdaging. Als je dan tot de 93ste minuut voor staat, dan is dit hartstikke zuur. Vooral voor de jongens. Die gasten speelden een geweldige wedstrijd. Het was een voetbalhappening. Als we kijken naar de ranglijst, dan denk ik, we moeten dit zo doortrekken."

Michel Vlap maakte de 2-0 en had zijn ploeg de zege zo gegund. "Als je als team zo'n wedstrijd speelt, en het publiek doet geweldig, er heerst zo'n sfeer in het stadion, we strijden voor elke meter, we voetballen zo goed, dan verdien je gewoon de overwinning. Ik baal echt verschrikkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen