Weghorst scoort weer en boekt simpele zege met Wolfsburg

16 februari 2019, 17:31

Van een terugslag heeft Wout Weghorst absoluut geen last bij VfL Wolfsburg. De Nederlander trekt zijn goede vorm van het afgelopen seizoen bij AZ moeiteloos door naar Duitsland, waar hij zaterdag zijn negende goal van dit Bundesliga-seizoen heeft gemaakt. Mede dankzij een goal van de spits won de ploeg met 3-0 van FSV Mainz 05.

Wolfsburg - FSV Mainz 05 3-0

1899 Hoffenheim - Hannover 96 3-0

Zoals verwacht heeft de thuiswedstrijd tegen laagvlieger Hannover 96 geen problemen opgeleverd voor 1899 Hoffenheim. De subtopper won eenvoudig met 3-0. Vorige week speelde Hoffenheim na een 3-0 achterstand nog knap gelijk bij Borussia Dortmund: 3-3. Dat gebeurde toen door drie late doelpunten, maar vandaag was Hoffenheim al vanaf het beginsignaal scherp. Door treffers van Joelinton en Ishak Belfodil stond er al na veertien minuten een 2-0 stand op het bord. Kerem Demirbay breidde die marge later nog verder uit: 3-0. Hoffenheim staat zevende in de Bundesliga.

Schalke 04 - SC Freiburg 0-0

Schalke 04 blijft maar aanmodderen in de Duitse competitie. Het team staat op de povere veertiende plaats en heeft zaterdag wederom geen zege geboekt. Tegen concurrent SC Freiburg, dat een puntje meer heeft dan Schalke, werd het 0-0. Bloedeloos was het niet, aangezien er aan beide kanten een rode kaart werd uitgedeeld. Al voor rust mocht Suat Serdar (Schalke) vertrekken en bij Freiburg kreeg Christian Gunter in de slotfase een rode prent. Schalke heeft nu al vier duels op rij niet gewonnen en kent een slechte generale repetitie voor het Champions League-duel van woensdag met Manchester City.

Overige uitslag:

VfB Stuttgart - RB Leipzig 1-3

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen