Van Hanegem duidelijk: "Feyenoord City vind ik helemaal niks"

16 februari 2019, 11:36

Willem van Hanegem zal Feyenoord City ontwijken. Het clubicoon, die aanstaande woensdag 75 jaar wordt, vindt staat allesbehalve achter het waarschijnlijke nieuwe onderkomen van de Rotterdammers. "Feyenoord City vind ik helemaal niks", is De Kromme duidelijk. 

"Ik zal geen voet in dat station zetten. De directie had De Kuip minstens vijf jaar geleden moeten verbouwen", stelt Van Hanegem in een interview met De Volkskrant. "De club staat al jaren stil. Nu is renovatie wel mogelijk als Feyenoord City niet doorgaat? We bouwen een stadion voor 444 miljoen euro, reken maar dat er de komende jaren nog honderd miljoen bijkomt."

Van Hanegem sprak meerdere keren met directeur Jan de Jong over de stadionplannen. "Hij weet dat ik geen voorstander ben van Feyenoord City, maar de Jong hoeft niks te doen met mijn adviezen. De Rotterdamse wethouder Adriaan Visser is vertrokken, hij steunde Feyenoord bij de bouw van een nieuw stadion. Ik dacht: je hebt vast ergens belangen, want ik geloof niet dat het belang van Feyenoord leidend is bij Feyenoord City. Het kan totaal verkeerd aflopen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen