Janmaat bereikt met Watford laatste acht van bekertoernooi

15 februari 2019, 23:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Watford heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de laatste acht van de FA Cup. De club uit de Premier League won op bezoek bij Queens Park Rangers met 0-1. Daryl Janmaat begon bij de bezoekers in de basis en speelde de hele wedstrijd.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vlak voor rust. Een mislukte volley van Tom Cleverley kwam terecht bij Étienne Capoue, die de bal wél goed raakte en achter doelman Joe Lumley schoot. QPR, dat in de vorige rondes Leeds United en Portsmouth had uitgeschakeld, slaagde er na rust niet in de gelijkmaker te forceren.

Watford is de eerste ploeg die zich heeft geplaatst voor de kwartfinale van het Engelse bekertoernooi. De meest spraakmakende wedstrijd in de achtste finale van de FA Cup staat maandag op het programma: Chelsea - Manchester United. Bij de bezoekers krijgt dan mogelijk Tahith Chong speeltijd.