Olympique Lyon doorstaat laatste test voor duel met Barcelona

15 februari 2019, 23:02

Overtuigend was het niet, maar Olympique Lyon heeft de laatste test doorstaan in aanloop naar het Champions League-treffen met FC Barcelona. Voor eigen publiek won de Franse club met 2-1 moeizaam van EA Guingamp. Memphis Depay kreeg als invaller slechts een paar minuten speeltijd, Kenny Tete kwam niet van de bank af.

Lyon trad tegen de hekkensluiter van de Ligue 1 niet in zijn sterkste opstelling aan. Naast Memphis kregen onder meer Tanguy NDombèlé en Ferland Mendy rust. Ondanks dat Bruno Genesio een aantal spelers spaarde, werd Guingamp verslagen. Martin Terrier opende na een kwartier de score, waarna Félix Eboa Eboa de gedoodverfde degradatiekandidaat langszij kopte. Nabil Fekir tekende na iets meer dan een halfuur voor het tweede en laatste doelpunt van Lyon.

De ploeg van Genesio kan zich nu volledig richten op de eerste wedstrijd van het tweeluik met Barcelona, dat dinsdag in Lyon wordt gespeeld. De Catalaanse formatie heeft een iets kortere voorbereidingstijd: Barça treedt zaterdagavond nog aan tegen Real Valladolid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen