Ronaldo en Dybala geven signaal af bij zege Juventus

15 februari 2019, 22:47

Juventus heeft vrijdagavond een simpele 3-0 zege op Frosinone geboekt. Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala gaven de zege op de degradatiekandidaat extra kleur door nogmaals te bevestigen graag samen te willen spelen. Zij scoorden beiden en gaven bij het juichen een duidelijk signaal af.

Kunnen Ronaldo en Dybala wel samenspelen? Die vraag hield Italiaanse media de voorbije tijd bezig. Massimiliano Allegri wilde niets weten van de ophef ook voor de spelers in kwestie lijkt het geen issue. Dat werd weer duidelijk toen Dybala tegen Frosinone na zes minuten spelen met een knal van afstand de score opende. Bij het juichen combineerde de Argentijn zijn karakteristieke juich met de welbekende Si-viering van Ronaldo.

Ronaldo deed hetzelfde toen hij na een uur spelen zijn negentiende (!) competitiedoelpunt van het seizoen maakte. Onberispelijk schoot de Portugees raak op aangeven van Mario Mandzukic. Tussendoor had Leonardo Bonucci - die net als Giorgio Chiellini zijn rentree in de basis maakte na een paar weken van afwezigheid - het tweede doelpunt van Juventus gemaakt.

De club uit Turijn laat met de zege zien klaar te zijn voor het treffen met Atlético Madrid. De wedstrijd in de achtste finale van de Champions League wordt woensdagavond afgewerkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen