Meijers heeft geen verklaring voor wisselvalligheid ADO

15 februari 2019, 18:35

Het is wisselvalligheid troef bij ADO Den Haag dit seizoen. De Hagenaren slagen er ook in de tweede seizoenshelft nog niet in om stabiel te presteren. Hoe dat kan, vindt aanvoerder Aaron Meijers lastig te verklaren.

ADO hervatte de Eredivisie met een nederlaag tegen VVV-Venlo (2-4), speelde daarna gelijk tegen NAC Breda (1-1) en won vervolgens van Heracles Almelo (2-0). Afgelopen weekend ging het tegen FC Emmen echter weer mis; in Drenthe werd met 3-2 verloren. "Het verval is te groot", concludeert Meijers in gesprek met Omroep West.

?In Emmen knokte ADO zich terug van een 2-0 achterstand, maar verloor het door een laat doelpunt alsnog. De tweede helft was echter een stuk beter dan de eerste. "Daar heb ik nog steeds geen verklaring voor. Of we die nodig hebben om het niet nog een keer te laten gebeuren? Misschien wel, maar soms gebeuren er dingen die niet te verklaren zijn. Inzet is er wel, alleen soms oogt het niet altijd zo omdat je overal te laat bent en slecht communiceert."

ADO neemt het vrijdag op tegen PEC Zwolle, dat in 2019 nog geen wedstrijd verloor. "Waarom het tegen PEC wel lukt? Ik houd me vast aan de wedstrijden die wij na de winterstop hebben gespeeld. Eerste helft VVV-thuis, volle bak druk en de tweede helft tegen Heracles Almelo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen