Buijs vindt dat het beter moet om Feyenoord te pakken

15 februari 2019, 16:50

FC Groningen is goed uit de winterstop gekomen, maar zal nog beter moeten spelen om te winnen van Feyenoord. Dat is de mening van Danny Buijs. De trainer van de Noorderlingen verwacht zondag een pittige partij.

Groningen ziet de ziekenboeg steeds verder leeglopen en kan ook beschikken over Mimoun Mahi, maar niet over Django Warmerdam. Deyovaisio Zeefuik is nog een twijfelgeval. "De speelwijze tegen Feyenoord? Die blijft gelijk aan hoe we de laatste tijd hebben gespeeld, alleen de invulling wordt misschien anders nu er op de plek van Warmerdam een andere speler zal worden opgesteld", zegt Buijs tegen RTV Noord.

Feyenoord presteert een stuk minder in uitwedstrijden, weet ook Buijs. "Maar Feyenoord is en blijft een top 3-club, die in de afgelopen jaren prijzen heeft gewonnen. Zo simpel is het", zegt Buijs. "Als ze het niveau niet halen, is Feyenoord kwetsbaar. Waar het allemaal om draait, is dat wij ons niveau halen."

Groningen versloeg Willem II en Vitesse, maar Buijs kijkt veel verder dan sec het resultaat. "Hoe groot is de kans dat je resultaat blijft boeken als je kijkt naar de tweede helften van beide wedstrijden? Ik denk dat die kans klein is. Vooral ons spel aan de bal moet beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen