Bosz ziet twee cruciale verbeterpunten bij Bayer Leverkusen

15 februari 2019, 16:30

Peter Bosz is vrij aardig begonnen aan zijn tweede periode in de Bundesliga. Het Bayer Leverkusen van de Nederlandse trainer won de laatste drie competitiewedstrijden, maar blameerde zich onlangs wel in het bekertoernooi. Na de remise tegen Krasnodar in de Europa League (0-0) concludeert Bosz dat zijn ploeg zich op twee punten flink moet verbeteren.

Bosz vindt allereerst dat zijn manschappen te makkelijk balverlies lijden. "Als je zo intens speelt als wij doen, dan is balverlies een belangrijke kwestie. Dat is de reden dat ik het iedere keer blijf benoemen. Het is niet mogelijk om binnen een week of maand het gewenste resultaat te zien - dat duurt langer. De afgelopen week zei ik al dat dit tot het einde van het seizoen een probleem zal zijn, misschien wel tot in het nieuwe seizoen. Maar ik zie ook al verbeteringen", aldus Bosz op de persconferentie in aanloop naar het duel met Fortuna Düsseldorf.

In twee van de zes wedstrijden onder Bosz wist Leverkusen niet te scoren: tijdens zijn debuut tegen Borussia Mönchengladbach (0-1) en donderdag tegen Krasnodar (0-0). "Op het gebied van kansen benutten moet je je altijd verbeteren. In de wedstrijd tegen Gladbach hadden we voldoende kansen, maar scoorden we niet. Het resultaat tegen Mainz (1-5 winst, red.) was goed, maar we hadden vaker kunnen scoren. Het belangrijkste is dat we kansen krijgen, anders zou dat een probleem zijn geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen