Lukkien wervelt met Emmen: "Hebben een geweldige start"

15 februari 2019, 14:20

In de eerste seizoenshelft ging het al goed met FC Emmen, maar na de winterstop is de ploeg van Dick Lukkien helemaal los. De oefenmeester pakte in vier duels liefst zeven punten en hoopt de goede lijn dit weekend door te trekken tegen Excelsior.

Volgens Lukkien is de Rotterdamse tegenstander een geduchte tegenstander. "Het wordt zeker niet gemakkelijk. Zij hebben een lastig te bespelen ploeg", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. "Ze wonnen niet voor niets van Feyenoord en ook afgelopen weekend waren ze eigenlijk beter dan Fortuna, maar verliezen ze. Vooral aanvallend heeft Excelsior veel kwaliteit, waarbij we vooral alert moeten zijn op hun nummer 9 en 10."

Lukkien geniet van het feit dat Emmen zo goed begonnen is aan het seizoen. "We hebben een geweldige start gehad en dat tegen prima ploegen. Daar mogen we heel tevreden mee zijn", zegt Lukkien, die weet dat Emmen in Rotterdam voor het eerst dit seizoen twee duels op rij kan winnen. "Dat dat nog niet gelukt is zegt veel over de wisselvalligheid. Daar moeten we ook beter in worden. Ook afgelopen zondag was het in de tweede helft lange tijd niet goed. Daar moeten we scherp op zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen