Van der Velde ligt wakker van 'gehele staat' van Heerenveen

15 februari 2019, 12:52

In navolging van Gertjan Verbeek heeft ook erevoorzitter Riemer van der Velde zijn ernstige zorgen geuit over SC Heerenveen. Niet alleen vanwege de sportieve prestaties, maar vanwege de 'gehele staat' van de club. "Ik lig er weleens wakker van", vertelt hij. Zijn plan om in te stappen wordt echter nog altijd afgehouden door Heerenveen.

"De financiële situatie van de club is zorgelijk", laat hij weten tegenover de Leeuwarder Courant. "We moeten onze beste spelers verkopen om financieel overeind te blijven." Verbeek [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/346022/verbeek-uit-zorgen-over-spel-sponsors-en-fans-bij-heerenveen/,_blank,sprak] zich eerder tegenover dezelfde krant ook al zijn zorgen uit. Samen met Foppe de Haan en oud-directeuren Tjisse Wallendal, Henk Hoekstra en Yme Kuiper is er een plan bedacht om de club te redden.

Met vier denktanks willen ze de club weer op poten zetten en draagvlak krijgen bij de achterban, om zo het stadion weer voller te krijgen. "We hebben ons voorstel meerdere keren besproken met mensen van die club. Maar een officiële reactie hebben we niet gehad. Daarom hebben we het on hold gezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen