AS Monaco ontslaat vice-voorzitter en directeur Vasilyev

15 februari 2019, 10:03

AS Monaco heeft Vadim Vasilyev ontslagen. De vice-voorzitter en directeur moet boeten voor de fouten die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt, waardoor de club in een flinke crisis terecht kwam en vervolgens trainer Thierry Henry alweer moest ontslaan en Jardim terug moest halen. "Het is tijd voor verandering", sprak voorzitter Dmitry Rybolovlev.

"En de verandering gaat niet alleen over het personeel, maar ook over de leiders. Daardoor heb ik een moeilijke beslissing gemaakt en heb besloten om Vasilyev weg te sturen. Ik ben hem dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor onze club", aldus Rybolovlev, die op 22 februari al een opvolger hoopt te introduceren. Arsène Wenger en Oleg Petrov worden genoemd als mogelijke opvolger.

Het ontslag van Henry (en dat kostenplaatje) en het feit dat hij door Rybolovlev werd teruggehaald, heeft Vasilyev vermoedelijk de kop gekost. "Ik wil graag Rybolovlev bedanken", stelt hij desondanks. "Ondanks de laatste moeilijke maanden ben ik trots op de afgelopen zes jaar. Ik heb mijn best gedaan om de resultaten te behalen naar onze ambities", aldus Vasilyev.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen