Denswil dolbij met belangrijke treffer: "Die zat er lekker in"

14 februari 2019, 23:30

Met een treffer was Stefano Denswil erg belangrijk voor Club Brugge. De centrale verdediger kopte de gelijkmaker binnen in het Europa League-duel tegen Red Bull Salzburg en dat bleek de opmaat tot een knappe 2-1 overwinning. Het goudhaantje is zelf ook tevreden met zijn glansrol.

Na eerst op achterstand te zijn gekomen, vochten de Belgen zich terug tegen de Oostenrijkers. In gesprek met FOX Sports analyseert Denswil het duel. "Ze kwamen heel onverdiend op een 0-1 voorsprong. Ik denk dat we vanaf minuut één het initiatief namen."

Vervolgens kwam de gelijkmaker van Denswil, die op aangeven van Ruud Vormer raak kopte, als geroepen in de tweede helft. De verdediger zelf is ook blij met zijn treffer. "Die zat er lekker in. We hebben de laatste tijd weinig gescoord, maar ik ben blij dat ik mijn team heb kunnen helpen met een kopbal."

Naast Brugge-supporters was ook Erwin van der Looi aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd. Hij werd door bondscoach Ronald Koeman gestuurd om onder meer naar Denswil te kijken. De verdediger wist ervan, maar wil er niet teveel mee bezig zijn. "Ik hoor het wel. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat het mijn wedstrijd beïnvloedt."