Keizer lijdt teleurstellende nederlaag met Sporting

14 februari 2019, 23:18

Marcel Keizer heeft bij zijn Europese debuut voor Sporting Portugal een pijnlijke nederlaag geleden. In eigen huis ging Sporting met 0-1 onderuit tegen Villarreal, de nummer negentien van Spanje. Naast het resultaat, zal Keizer zich ook zorgen blijven maken over het vertoonde spel en dreigen de zestiende finales van de Europa League het eindstation te worden.

Keizer zag zijn elftal belabberd beginnen aan het duel. Al na drie minuten keek de thuisploeg tegen een achterstand aan. Via goed voorbereidend werk van de rappe Samuel Chukwueze kwam de bal, mede door weifelend optreden van de defensie, voor de voeten van Alfonso Pedraza: 0-1.

Het ontbrak Sporting aan finesse om Villarreal het vuur aan de schenen te leggen. Op basis van opportunisme probeerde Sporting zich terug te vechten in het duel, maar ook dat schoot weinig op. Dost ontving in de eerste helft geen enkele bruikbare bal. Het fluitconcert bij het rustsignaal was veelzeggend.

Sporting kwam in de tweede helft iets beter voor de dag, maar bleef het vooral armetierig. De Portugezen kregen enkele kansen, waaronder Dost. Bij de eerst bruikbare bal scoorde hij op een haar na. De goede bedoelingen van Sporting konden de prullenbak in na de tweede gele kaart voor Marcos Ancuna. Als het spel niet snel veranderd, dreigt uitschakeling voor Keizer en consorten. En dat tegen een degradatiekandidaat uit Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen