Janssen wacht af bij Vitesse en kan naar Twente en Utrecht

Janssen wacht af bij Vitesse en kan naar Twente en Utrecht

14 februari 2019 – Theo Janssen staat in de belangstelling van FC Twente en FC Utrecht. De huidige coach van Vitesse onder 19 heeft een aflopend contract in Arnhem en hoewel de club heeft aangegeven te willen verlengen, heeft Janssen nog niets vernomen."Ze willen verlengen, maar daar is het ook bij gebleven. Ik heb geen voorstel gehad ofzo", vertelt de voormalig speler in gesprek met Omroep Gelderland. Janssen moet naar verluidt salaris gaan inleveren bij een eventuele contractverlening. Zelf gaat hij naar eigen zeggen 'niet lopen smeken' om een krabbel te mogen zeggen. "Daar voel ik me iets te groot voor."

Volgens diverse media is Janssen ook in beeld bij FC Twente en FC Utrecht. In Enschede werd Janssen in 2010 landskampioen en hij geeft aan dat de Tukkers hem niet vergeten zijn. "Ik zeg niet dat er iets speelt, maar ik ontken ook niet dat er wel eens contact is. FC Twente heeft wel aangegeven dat als ik bij Vitesse niet verder zou kunnen, er een bepaalde rol voor mij zou kunnen zijn daar."

Ook Utrecht wordt genoemd. Daar zou hij een assistent-trainer van de nieuwe coach John van den Brom moeten worden. "John en ik klikken wel", is het enige dat Janssen aan dat gerucht kwijt wilt.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 6 augustus 2020

  2. woensdag 5 augustus 2020