Herstelde Van Duinen mogelijk op de bank tegen oude club ADO

14 februari 2019, 14:49

Jaap Stam kan vrijdagavond gewoon een beroep doen op Mike van Duinen, die hersteld is van een lichte enkelblessure. Het is echter nog onzeker of de aanvaller in de basis zal starten tegen zijn oude club ADO Den Haag. Mogelijk spaart Stam zijn spits.

De trainer laat aan RTV Oost weten dat het 'redelijk goed' gaat met Van Duinen. "Hij is de week goed doorgekomen en de enkel voelt goed aan. In principe kan hij gewoon spelen. Of hij gaat starten? Dat is maar de vraag. Soms kun je zeggen: hij moet ten koste van alles spelen en soms is het beter om even rustig aan te doen."

 

Zwolle verkeert in goede vorm en pakte na de winterstop tien punten uit vier wedstrijden, terwijl ADO in die periode vier punten veroverde. Stam weet dat de Haagse club de punten nodig heeft. "Vooral thuis, waar het publiek ze natuurlijk aanjaagt. De mentaliteit van de stad maakt dat ze fel zijn en van opportunistisch voetbal houden. Dat kan soms lastig te bestrijden zijn en dat zijn allemaal zaken waar we rekening mee moeten houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen