FC Emmen zwaait na bijna zes jaar directeur Beekman uit

14 februari 2019, 14:33

FC Emmen neemt per 1 maart afscheid van Wim Beekman. Na een periode van bijna zes jaar legt de algemeen directeur binnenkort zijn werkzaamheden neer. Ronald Lubbers, voorzitter van de Eredivisionist, zal tijdelijk de taken van Beekman overnemen.

Beekman werd in mei 2013 aangesteld en wilde zich aanvankelijk voor een periode van minimaal drie jaar en maximaal vijf jaar aan de club committeren. Omdat Emmen vorige zomer plots naar de Eredivisie promoveerde, besloot de algemeen directeur de club nog even trouw te blijven en in de overgangsperiode te helpen.

"De bijdrage van Wim voor onze club is moeilijk in een paar woorden weer te geven. Maar als je het dan moet samenvatten, dan heeft Wim een enorme bijdrage geleverd aan het FC Emmen van nu. Mede door zijn inzet spelen we nu voor het eerst op het hoogste niveau van Nederland", aldus voorzitter Lubbers.

"Sinds mijn aanstelling in juni 2013 heb ik met ontzettend veel liefde en plezier gewerkt om Emmen weer op de kaart te zetten. De afgelopen zes jaren met alle collega's, vrijwilligers, sponsoren, supporters en het bestuur hebben mij veel energie gebracht", reageert Beekman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen