Van der Sar bevestigt interesse van Juve in De Ligt

14 februari 2019, 13:01   Bijgewerkt: 14 februari 2019, 13:29

Matthijs de Ligt staat er goed op bij de Europese top. De negentienjarige aanvoerder van Ajax kan rekenen op de belangstelling van FC Barcelona en ook Juventus is zeer geïnteresseerd in de centrale verdediger. Dat wordt bevestigd door algemeen directeur Edwin van der Sar.

Het is nog onduidelijk naar welke club De Ligt verhuist en wanneer hij Ajax verlaat. "Of hij naar Juventus gaat? Ik kan bevestigen dat er maar één club in Italië is die hem wil hebben, maar ik weet niet of hij naar Juventus gaat", vertelt Van der Sar in gesprek met Rai Sport. Naast Barcelona en Juventus zouden ook Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München de Golden Boy willen inlijven.

Geïnteresseerde clubs zullen hoe dan ook diep in de buidel moeten tasten: Ajax is niet van plan zijn pareltje voor een appel en een ei te laten gaan. De Amsterdammers verkochten eerder Frenkie de Jong aan Barça voor een transfersom die kan oplopen tot 86 miljoen euro. Voor De Ligt zal een soortgelijk bedrag op tafel moeten worden gelegd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen