Maher geeft AZ eerste optie: "Er is een heel grote kans dat ik blijf"

14 februari 2019, 08:59

Adam Maher verwacht ook komend seizoen voor AZ uit te komen. De 25-jarige middenvelder is de club dankbaar voor de kans die het hem heeft gegeven. Aan het begin van het seizoen was Maher nog clubloos, maar inmiddels is de voormalig PSV'er helemaal opgeleefd in Alkmaar.

Over een aantal maanden loopt het contract van Maher af. Wil AZ langer met hem door, dan staat de middenvelder daar voor open. "Ik ben door AZ opgeleid, heb een nieuwe kans gekregen en gegrepen, dus deze club heeft mijn prioriteit. Ik zal eerst met Max praten en eventueel daarna pas met andere clubs, waarbij ik ook de optie buitenland openhoud", zegt hij tegen De Telegraaf.

De kans is groot dat Maher ook volgend seizoen in het AFAS Stadion te bewonderen is. "Ik speel, heb plezier in het voetbal, Max en ik hebben een heel goede band en ook al kan ik niet in de toekomst kijken: er is een heel grote kans dat ik blijf, want ik voel me goed", aldus de middenvelder, die in het huidige seizoen zeventien keer in actie kwam voor AZ.

Maher hield aanvankelijk alleen zijn conditie op peil bij AZ. "Het was helemaal niet om een contract te verdienen, maar uiteindelijk voelde het zo goed dat we alsnog besloten met elkaar in zee te gaan. De trainer (John van den Brom, red.) heeft daar een heel belangrijke rol in gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen