Ajax start met Neres, Tadic schuift door naar de spitspositie

13 februari 2019, 20:00   Bijgewerkt: 13 februari 2019, 20:59

Ajax treedt woensdagavond in de verwachte opstelling aan tegen Real Madrid. Spitsen Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg nemen plaats op de bank, waardoor Dusan Tadic als diepste aanvaller zal fungeren. De vrijgekomen plek aan de buitenkant wordt ingevuld door David Neres.

Trainer Erik ten Hag koos in de Europese campagne al vaker voor deze 'Champions League-variant'. De oefenmeester van Ajax heeft geen grote verrassingen in petto. Frenkie de Jong, de voorbije tijd niet helemaal fit, neemt gewoon plaats op het middenveld naast Lasse Schöne en Donny van de Beek.

Achterin beginnen Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. Zij hebben niet alleen de taak om de sterke aanval van Real Madrid af te stoppen, maar moeten er ook voor waken dat ze geen gele kaart pakken. Alle verdedigers staan op scherp en zullen bij een gele prent de return in Madrid missen.

Volledige opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong; Van de Beek; Ziyech, Tadic, Neres

Lees ookReal Madrid zonder Varane en Marcelo

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen